Advertorial

16 okt 2019

Na meer dan een eeuw gaat bij alle autofabrikanten de knop om. Mercedes-Benz loopt – als grondlegger van de auto-industrie – voorop in de positieve verandering naar een duurzamere toekomst, voortgedreven door het motto ‘First Move the World’.

16 okt 2019

Oktober is 'European Cybersecurity Awareness Month'. Een goede reden om deze periode extra aandacht aan digitale veiligheid te geven. In de praktijk komen risico’s vaak voort uit achterstallig onderhoud of een gebrek aan wat we goede cyberhygiëne noemen. Daarom vier tips waar u direct mee aan de slag kunt.

15 okt 2019

In deze gratis cursus zet mr. Gerard Spong uiteen, aan de hand van alle fasen in het strafproces, - van het politieverhoor tot aan het laatste woord van de verdachte ter terechtzitting -, welke stappen u het beste kunt zetten wanneer u een cliënt bijstaat die verdacht wordt van een strafbaar feit. Zorg dat u helemaal op de hoogte bent!

09 okt 2019

Justion Advocaten, met vestigingen in Rotterdam, Middelburg en Terneuzen, start vanaf 11 oktober a.s. ook in Breda! Onze bezoeklocatie Breda kunt u vinden aan het Stationsplein 2, pal tegenover het station en vlakbij de rechtbank.

30 sep 2019

Door de jaren heen is het belang van ICT op advocatenkantoren snel veranderd en bovenal gegroeid. Wie ooit een kantoor is gestart, of ICT in zijn of haar portefeuille heeft gehad, weet hoe lang de lijst van te regelen zaken inmiddels is geworden. Daarom maakten wij een handige checklist.

25 sep 2019

“Van veel verzekeraars ontvang je aan het einde van het jaar een premieverhoging voor de arbeidsongeschikt-heidsverzekering. Bij Mutsaerts doen we het anders. De premie van onze M-AOV is leeftijdsafhankelijk en laat een uniek verloop zien met dalende premies in de laatste verzekeringsjaren.”

18 sep 2019

Eenvoudig uw kennis over huurrecht up-to-date houden? Probeer nu vrijblijvend de gratis online cursus ‘Recente rechtspraak Huurrecht’ en laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen door mr. E.P.W. Korevaar.

11 sep 2019

De markt op gebied van beroepsaansprakelijkheidsver-zekeringen (BAV) is weer volop in beweging. Advocaten hanteren een werkwijze die steeds complexer en specialistischer is en niet alle nieuwe activiteiten zijn standaard gedekt op een BAV. Wat kunt u doen?

02 sep 2019

Op ieder advocatenkantoor laait eens in de zoveel tijd de discussie op: moeten we niet eens kijken naar een ander softwarepakket? Dit kan voortkomen uit kleine dagelijkse frustraties, of uit grote irritaties door ondermaatse ondersteuning of verstoringen. Maar toch kiezen veel kantoren ervoor deze problemen voor lief te nemen.

28 aug 2019

AI. Fake news. Slimme auto’s. Regulering. De macht van platforms. Identiteit na Facebook. The future is legal: hét congres over de toekomst van technologie en recht. Georganiseerd door adviesbureau ICTRecht dat hiermee haar 15-jarig bestaan viert.

Pagina's

Subscribe to Advertorial