Advocatie

21 jul 2010

Google "Willem Holleeder" en je krijgt 143.000 hits. Doe hetzelfde met "Benno L." en de zoekmachine haalt er bijna twee keer zoveel op. Met de nogal diverse criminele carrières van beiden in het achterhoofd, geeft dat misschien aan wat Pieter van der Kruijs, de advocaat van Benno L., "pedohysterie" noemde. De aandacht voor de zaak nam zo'n grote vorm aan dat een trial by media dreigde. "Ik had het gevoel niet meer te kunnen zeggen wat ik wilde zeggen."

Lees meer...
20 jul 2010

Thuisblijvers hebben gelijk. Wat benoemingen en transfers betreft valt er nog genoeg te melden zo tijdens vakantietijd. Deze week nieuwe partners bij Benvalor, Boekel De Nerée, en Houthoff Buruma. Een uitbreiding bij Boot Advocaten en ook nog een oud Amsterdams kantoor dat verdergaat onder een verse naam. Zie links alvast Sjoerd Mol van Benvalor. Deze en andere zaken...

Lees meer...
07 jul 2010

Een aantal transfers, een reeks van partnerbenoemingen bij verschillende kantoren, zoals bijvoorbeeld Martijn Koot (foto) bij HEUSSEN, een nieuw dagelijks bestuur bij Baker & McKenzie en een (niet heel erg) nieuw advocatenkantoor in Den Haag. De Zomerse Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Lees meer...