Advocatie

25 mei 2011

Bas Braeken (foto) is vanaf 1 mei werkzaam bij Stibbe, DLA Piper heeft twee nieuwe partners en nieuwe reeks senior associates, Martijn Van Dam is bij Lemstra Van der Korst gaan werken en Van Doorne heeft een nieuwe notaris: Jan Willem Schenk. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Lees meer...
18 mei 2011

Daphne Bens (foto) is binnen de praktijkgroep Corporate van DLA Piper benoemd tot partner, Laurine van den Bos is per 1 mei 2011 benoemd tot partner bij Spigthof en Axel Jacobs is als advocaat in dienst getreden van het Amsterdamse advocatenkantoor RESOR. Verder is er een nieuw fusiekantoor in Amsterdam en een nieuw kantoor in Arnhem. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Lees meer...
11 mei 2011

Clifford Chance heeft in Jeroen Thijssen een nieuwe partner, de praktijkgroep Financieel- en Insolventierecht van Marree en Dijxhoorn Advocaten is versterkt met senior advocaat Robbert Vriezen, Legaltree breidt haar IE-dienstverlening verder uit met de komst van IE/ICT-partner Bieneke Braat (foto) en Rob van Duivenboden heeft zich aangesloten bij Boot Advocaten. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Lees meer...
04 mei 2011

Luc Cohen (foto) en Frenk Huisman zijn de twee nieuwe partners van Simmons & Simmons, Jurriaan Hermans is met ingang van 1 mei 2011 werkzaam bij CORP., Saskia Blokland is partner geworden bij Norton Rose en Dimitri van Hoewijk versterkt de Gezondheidsgroep van Van Doorne. Deze en veel andere Nieuwe Uitdagingen van deze én vorige week.

Lees meer...