Advocatie

30 nov 2011

Deze week drie Nieuwe Uitdagingen, waaronder een bijzondere Japanner, die onlangs werd beëdigd als advocaat en bij Buren van Velzen Guelen overstapte van paralegal naar advocaat-stagiair.

Lees meer...
23 nov 2011

Deze week slechts twee Nieuwe Uitdagingen. Eveline Grimminck is als advocaat in dienst getreden bij Stijl Advocaten te Amsterdam. Ze is als advocaat werkzaam op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling en heeft zich in het bijzonder toegelegd op het ruimtelijk bestuursrecht, grondexploitatie en publiek-private samenwerking.

Lees meer...
16 nov 2011

In de Nieuwe Uitdaging van deze week op een uitzondering na alleen vrouwen, die de overstap maakten naar een ander kantoor óf voor het eerst als advocaat aan de slag gingen, zoals Jessica Dietz (foto).

Lees meer...
09 nov 2011

Deze week vier Nieuwe Uitdagingen, waaronder Frits Gerritzen (foto) die de overstap maakt van Brinkhof Advocaten naar Allen & Overy.

Lees meer...
02 nov 2011

Veeru Mewa wordt met ingang van 1 januari 2012 aandeelhouder/partner bij Beer advocaten te Amsterdam, advocatenkantoor Storm van 's Gravesande Advocaten uit Ede heeft per 1 oktober Steven Kroesbergen benoemd tot advocaat-partner, Simmons & Simmons heeft Viviana Luján (foto) aangetrokken als associate in de Financial Markets praktijkgroep in Amsterdam en Juliana Cangussu Dantas heeft zich per 1 november 2011 als partner verbonden aan het Amsterdamse kantoor van Baker & McKenzie. Zij zal de Latin America Desk gaan leiden. Deze en andere Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Lees meer...