Advocatie

30 jan 2013

Melita van der Mersch en Reimer Veldhuis (foto) zijn per 1 januari 2013 partner geworden bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen. Deze en andere Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Lees meer...
23 jan 2013

Er zijn deze weer de nodige transfers en partnerbenoemingen te melden, waaronder Farihan Keramati die de overstap maakte van NautaDutilh naar Bergh Stoop & Sanders advocaten in Amsterdam. Verder hebben bij twee kantoren bestuurswisselingen plaatsgevonden. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Lees meer...
16 jan 2013

Het begin van het jaar is goed voor vooral veel partnerbenoemingen; veertien stuks maar liefst. Een daarvan is Jan Willem de Groot (foto). Houthoff Buruma benoemde hem en een collega per 1 januari tot partner. Ook werd er een kantoordirecteur gevonden, kwam er een nieuwe samenwerking tot stand en werd er iemand tot notaris beëdigd. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Lees meer...
09 jan 2013

Het nieuwe jaar is aangebroken en daarmee voor velen ook een nieuwe uitdaging. We kunnen melding maken van maar liefst 26 advocaten die - veelal per 1 januari - de overstap maakten naar een ander kantoor of die binnen hun kantoor een stap zetten. Eva Schothorst-Gransier (foto) bijvoorbeeld, is tot salaried partner benoemd bij haar kantoor CMS Derks Star Busmann, net als twee van haar collega's. Deze en veel meer Nieuwe Uitdagingen.

Lees meer...