AKD

AKD is één van de grootste advocaten- en notarissenkantoren van Nederland. We zijn een kantoor met een eigen stijl. AKD bestaat uit een hecht team van bevlogen advocaten en notarissen. Professionals die vastbesloten zijn om alles eruit te halen wat er in zit. We hebben vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Brussel. Zo combineren we de kracht van onze omvang met lokale betrokkenheid. Dichtbij de klant en ook dichtbij onze mensen.

In de praktijk

Wat kenmerkend is voor AKD is de breedte van onze dienstverlening en de diversiteit van onze mensen. Wij geloven niet zo in het stereotype, eenvormige beeld van de advocaat of notaris. Als je veel verschillende klanten hebt, en die hebben we, dan moet je veel verschillende disciplines en persoonlijkheden in huis hebben. Onze advocaten en notarissen zijn werkzaam in de volgende praktijkgroepen:

  • Arbeidsrecht;
  • Bouw en Vastgoed;
  • Europees en mededingingsrecht;
  • Intellectual Property and Technology;
  • Ondernemingsrecht;
  • Overheid en Onderneming;
  • Personen- en Familierecht;
  • Vervoer, Verzekering en Handel.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van onze mensen vinden we enorm belangrijk. Natuurlijk kom je niet zomaar bij AKD binnen: we verwachten uitstekende studieresultaten, zelfstandigheid, ondernemerschap en een flinke dosis eigenheid. Maar als je eenmaal bij ons werkt, dan krijg je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. We bieden je hoogwaardige opleidingen, plus de nodige persoonlijke begeleiding.

Mogelijkheden voor studenten

Zit je in het laatste of voorlaatste jaar van je rechtenstudie? En wil je de kennis die je hebt opgedaan alvast in de praktijk brengen? Dan is een studentstage bij AKD iets voor jou. Je woont zittingen bij, bent aanwezig tijdens besprekingen en wordt nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Op die manier ontdek je welke disciplines binnen AKD bij je passen. Blijkt er vervolgens een klik te zijn, dan kun je bij ons je scriptie schrijven of aan de slag als studentmedewerker. Het is uiteraard ook mogelijk in aanmerking te komen voor de functie van advocaat-stagiaire of kandidaat-notaris.

Wat neem jij mee?

akd advertentie 2Bij AKD zijn we nieuwsgierig naar mensen en hun bagage. Wat neem je mee? Wat houdt je bezig? En wat motiveert je precies? Ook willen we graag weten welke doelen je stelt. Wat je wilt bereiken in het leven. En hoe je dat denkt te gaan doen. Kortom: we zijn benieuwd naar wie je bent.

Meer weten?

Wil je meer weten over AKD? Op www.watneemjijmee.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer. Maar bellen kan natuurlijk ook. Onze recruiter Tamara Koeslan staat je graag te woord op nummer 088 253 53 86.
    | Mail de redactie | Print