januari 2007

29 jan 2007

De stijl van Allen & Overy is zakelijk en pragmatisch, maar evengoed drinken ze elke vrijdagavond een borrel. Er wordt elk jaar uitgebreid Kerst gevierd met een georganiseerd feest voor al het personeel. Ook zijn er regelmatig praktijkgroepuitjes. Op sportief gebied organiseert Allen & Overy voetbalcompetities, en hockeycompetities en de Advolympics. Allen & Overy heeft een ondernemingsklimaat waar begrippen als tijd, snelheid, effectiviteit en geld nauw met elkaar verbonden.

18 jan 2007

Het duurde even voordat advocatenkantoren meegingen in de interactive wereld van het web, maar nu dienen zich dan de eerste echte goede exemplaren aan.

18 jan 2007

Tijdens het promoveren wordt een promovendus begeleid door een promotor. Rechtenstudie.nl vraagt aan prof. mr. Mathijs ten Wolde wat de rol van promotor precies inhoud en hoe hij deze functie invult.

18 jan 2007

Maak kennis met de wereld van de internationale ondernemingsrechtpraktijk van Freshfields Bruckhaus Deringer. The Corporate Law Course op 8 en 9 februari 2007 is bedoeld voor ambitieuze derde- en vierdejaars rechtenstudenten. Op een praktische manier krijg je inzicht in deze dynamische wereld.

18 jan 2007

Rechtenstudie.nl heeft het startsein gegeven voor een serie interviews genaamd 'Mr. en wat nu?'. Hierbij de zevende en tevens laatste in de reeks; een interview met Jan-Carel Redelé. Jan-Carel (32) is in 2001 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, richting Economische Publiek en Bedrijfsrecht. Op dit moment is Jan-Carel ondernemer.

03 jan 2007

Het succesverhaal van TomTom blijft de gemoederen bezig houden. Wat twee jonge, net afgestudeerde innovaters zijn begonnen in 1991 is uitgegroeid tot een bedrijf dat in Nederland marktleider is in de navigatiesoftware.