april 2007

26 apr 2007

Uit de enquête die vorige week onder de lezers van Advocatie.nl is gehouden blijkt dat het grootste gedeelte van de respondenten hun geld uitgeven aan reizen en vakanties. De meest luxe reisjes worden geboekt naar zonnige oorden. Maar waar geeft de advocaat nog meer graag zijn geld aan uit?

 

 

26 apr 2007

Het Master Talentprogramma van de Leidse rechtenfaculteit richt zich op studenten die een carrière als onderzoeker ambiëren. Studenten die tot deze Master willen worden toegelaten moeten solliciteren. De twaalf meest getalenteerde rechtenstudenten zullen tot de opleiding worden toegelaten.

26 apr 2007

"Het is vallen en opstaan. Dat geldt ook voor autochtonen"

Advocaat Faiza el Makhtari (24, Legal Point Advocaten) ervaart haar Marokkaanse achtergrond als een voordeel voor haar carrière in de advocatuur. Ze spreekt vloeiend Berbers en Arabisch. Dat is een pluspunt, want bij Legal Point kloppen veel Marokkaanse cliënten aan voor advies. El Makhtari is geboren en getogen in Rotterdam. Haar ouders komen uit Marokko.
26 apr 2007

Berichtten wij eerder al dat je gratis onderwijs aan de Open Universiteit kunt volgen (interne links), nu biedt ook een aantal buitenlandse topuniversiteiten gratis onderwijs via internet aan.

25 apr 2007

04 apr 2007

Kantoorprofiel
Boekel De Nerée is een onafhankelijk kantoor van advocaten en (kandidaat-)notarissen dat toonaangevend is op het gebied van zakelijke, juridische dienstverlening. De 160 juristen leveren maatwerk aan tal van prominente nationale en internationale ondernemingen en organisaties. De structuur en cultuur van het kantoor kenmerken zich door korte communicatielijnen, een grote mate van specialisatie en een hoog niveau van juridische dienstverlening.