juli 2007

26 jul 2007

Advocatenkantoren voeren verwoede arbeidsmarkt- en corporate campagnes om schaars talent aan te trekken. Wat zijn de slogans en samenwerkingsverbanden van dit jaar? Deze week: de roeiers en roeisters van Boekel de Nerée, de torenhoge ambities van Clifford Chance, de Hollandse houding van Damsté en Stibbes uitzicht op de wereld.

26 jul 2007

Ben jij ook altijd zo zenuwachtig voor een gesprek. Of maak jij je nooit druk van tevoren, maar als er een lastige vraag wordt gesteld slaat het klamme zweet je uit? Rechtenstudie.nl geeft je graag een aantal goede tips.

 

De redactie van rechtenstudie.nl vroeg Fleur Tonies, Recruitment Manager bij Freshfields Bruckhaus Deringer om goede sollicitatietips.

 

26 jul 2007

Voor de tweede maal wordt van 15 oktober tot en met 2 november een advocatenwedstrijd georganiseerd door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. In deze wedstrijd pleiten teams van verschillende middelbare scholen uit het land tegen elkaar in een rechtszaak, ten overstaan van professionele rechters.