september 2007

27 sep 2007

Door de invoering van de BaMa structuur is het veel makkelijker geworden om in het buitenland te studeren. Steeds meer studenten gaan een periode in het buitenland studeren of doen een hele Master in het buitenland. Wat zijn wereldwijd de populairste Masters in Law?

 

 

27 sep 2007

Tijdens je studie ga je bepalen in welke richting je wilt afstuderen. Veel studenten dromen van een internationale carrière en kiezen een internationale afstudeerrichting. Maar kan je daarmee ook daadwerkelijk aan de bak komen in het buitenland?

 

 

27 sep 2007

Canada blijkt een gewild land voor studenten. Het Canadese onderwijs staat dan ook goed aangeschreven. Volgens de Verenigde Naties is sinds 1994 Canada het beste land ter wereld om te wonen. Het land kent als voertalen Engels en Frans, de twee leidende talen op de wereld. De redactie vroeg een aantal studenten naar de ervaringen tijdens hun semester in Canada.

 

 

26 sep 2007

Barbara Voskamp werkt bij het Loyens & Loeff als advocaat / belastingadviseur. Sinds een jaar werkt ze op het kantoor in Singapore. De redactie vroeg haar wat zij doet voor de kost.

26 sep 2007

Zo snel als er een hand op mijn heupen wordt gelegd, zo snel is die ook weer weg. Geschrokken kijk ik van de schappen met verschillende soorten pasta's op naar de persoon van wie deze aanraking afkomstig is.