februari 2016

18 feb 2016

De Universiteit Maastricht en de Universiteit van Aruba hebben afgelopen week een overeenkomst getekend voor het aanbieden van een Double Degree Master Programme in International and European Tax Law. Dit geheel Engelstalige programma wordt vanaf 2016/2017 aangeboden door de Faculteiten der Rechtsgeleerdheid van beide universiteiten.

04 feb 2016

NautaDutilh heeft de selectieprocedure geopend voor de nieuwe John J. Allen Scholarship. Deze beurs is vernoemd naar NautaDutilh-advocaat John Allen, die op 17 juli 2014 met zijn gezin om het leven kwam bij de vliegramp met de MH17. Net afgestudeerden met een Masters of Law-titel en die affiniteit hebben met intellectuele eigendom, kunnen zich vanaf nu aanmelden.

03 feb 2016

De grote vooruitgang in forensisch onderzoek kan zorgen voor bewijs van onschuld van Making a Murderer-hoofdrolspelers Steven Avery en Brendan Dassey. Dat heeft de nieuwe advocate van Avery, Kathleen Zellner, gezegd in haar eerste TV-interview over de zaak, op NBC. De Netlix-serie blijft de gemoederen in de Verenigde Staten en daar buiten bezig houden.