mei 2017

22 mei 2017

De Brauw Blackstone Westbroek heeft de drie finalisten bekendgemaakt van de tweede editie van de BLIC, ofwel de De Brauw Legal Innovation Challenge. De finalisten zijn studenten die nieuwe juridische tools en platforms hebben ontwikkeld. Zij mogen 1 juni hun businessplannen pitchen aan een jury, met kans op 25.000 euro ter financiering van de uitvoering van hun plan.

17 mei 2017

De advocatuur moet waken voor teveel focus op klantgerichtheid, en werken aan een sterk ethisch bewustzijn. Dat vergt continue aandacht en oefening. Dat zei vertrekkend hoogleraar advocatuur Britta Böhler van de Universiteit van Amsterdam dinsdag bij de presentatie van haar ‘afscheidsboek’ De goede advocaat. Ze overhandigde het eerste exemplaar aan haar opvolger Diana de Wolff.

10 mei 2017

De tweede John J. Allen beurs ter waarde van EUR 10.000 is toegekend aan Lotte Anemaet. Dat laat NautaDutilh weten in een persbericht. De beurs is vernoemd naar advocaat John Allen, die op 17 juli 2014 met zijn gezin om het leven kwam bij de vliegramp met de MH17.