Banning-advocaten starten eigen kantoor: STIPT.

Drie advocaten van Banning in Den Bosch – Marja van der Lek-Langenhof (foto), Sieuwert Bruins Slot en Roel Versteeg – zijn per 1 januari 2016 hun eigen kantoor gestart: STIPT. advocaten. Arbeidsrechtadvocate Mireille Posthumus-Praasterink is de vierde partner aan boord. Vanuit een strategisch gekozen locatie langs de A2 tussen Den Bosch en Utrecht richt STIPT. zich vooral op het MKB in Midden-Nederland.

Waar Banning de laatste tijd meer focust op het hogere segment, voelden de drie vertrokken advocaten de behoefte een andere kant op te gaan. “Onze toekomstverwachtingen en die van Banning liepen steeds meer uiteen,” zo verklaart vastgoedadvocate Marja van der Lek-Langenhof de oprichting van het nieuwe kantoor. “Wij vinden het prettiger om samen te werken met het MKB en MKB-plus dan met grote multinationals en hun juridische afdelingen. Dat wil zeggen: we zitten liever met de directeur zelf om tafel.”

STIPT. heeft de ambitie landelijk te werken, maar richt zich in eerste instantie op het MKB in Midden-Nederland. De kantoorlocatie langs de A2 bij Zaltbommel is dan ook strategisch gekozen, op een kwartier rijden van Den Bosch en een half uur van Utrecht. Van der Lek-Langenhof. “Met zijn vieren hebben we alle relevante rechtsgebieden in het huis om het MKB volledig te kunnen bedienen. Dat maakt ons kantoor in deze regio tamelijk uniek.”

Stipt.

    | Mail de redactie | Print