BANNING breidt verder uit met notariaat

Sinds deze maand biedt BANNING uit Den Bosch ook notariële diensten aan. Voor het in Amsterdam gevestigde BANNING Notariaat is het kantoor de samenwerking aangegaan met notaris Mick van Waateringe (foto) en senior kandidaat-notaris Hugo Meilink.

Volgens een persbericht van BANNING hebben Mick van Waateringe en zijn team jarenlange ervaring met (internationaal) ondernemingsrecht, estate planning en familierecht. In het verleden was hij circa tien jaar werkzaam bij Eversheds. Hugo Meilink werkte tot voor kort bij Voorneman Geenen Notarissen, waar hij in de afgelopen tien jaar ervaring opbouwde op het gebied van (internationaal) ondernemingsrecht, waaronder advisering op het gebied van (grensoverschrijdende) herstructureringen, overnametrajecten en het opzetten van participatieplannen.

De toevoeging van een notariaat is de nieuwste stap in de snelle expansie van BANNING. Vorig jaar oktober maakte het kantoor bekend uit te breiden naar Amsterdam, waar nabij het Amstelstation nu tien advocaten en vijf fiscalisten werkzaam zijn. Ook opende BANNING recent vestigingen in New York en Singapore.

“De cliënt, van particulier tot multinational, wil steeds sneller, beter en efficiënter worden bediend. Met de toevoeging van notariële dienstverlening spelen wij op die wens in,” aldus bestuursvoorzitter Marcus de Bont. “Dit doen we op dezelfde toegankelijke wijze, zoals onze cliënten dat van ons gewend zijn.”

 

    | Mail de redactie | Print