CMS vergroot aanwezigheid in Afrika met twee nieuwe kantoren

CMS nieuwe kantoren

Internationaal opererend advocatenkantoor CMS heeft er twee kantoren bij in Afrika: een in Zuid-Afrika en een in Kenia. Hierdoor staat de teller van CMS-kantoren momenteel op 75 wereldwijd, te vinden in 43 landen.

RM Partners (Johannesburg, Zuid-Afrika) en Daly & Inamdar Advocates (Nairobi en Mombasa, Kenia) zullen voortaan deel uitmaken van CMS. De kantoren zullen hun namen behouden, maar dankzij de toevoeging CMS is voortaan duidelijk dat zij tot de internationale firma behoren.

De nieuwbakken CMS-kantoren hebben verschillende specialisatiegebieden. CMS RM Partners legt zich vooral toe op het bieden van juridische, fiscale en transactie-gerelateerde advisering, terwijl CMS Daly Inamdar Advocates, een van ’s lands meest toonaangevende advocatenkantoren, bekend staat om het begeleiden van commerciële transacties en omstreden civiele geschillen.

De Afrikaanse toevoegingen passen binnen de globale strategie van CMS, stelt het kantoor in een persbericht, dat de aankomende jaren het geografische bereik wil uitbreiden. Het kantoor heeft reeds vestigingen in Angola, Algerije en Marokko. CMS hoopt met de grotere aanwezigheid 'te beantwoorden aan de wensen van een deel van hun cliënten, die Afrika zien als een groeikans en willen uitbreiden naar belangrijke markten binnen het continent'.

    | Mail de redactie | Print