De Bedrijvige Jonge Olifant 2007

Op 26 januari 2007 organiseert De Brauw Blackstone Westbroek, in samenwerking met vijf cliënten, 'De Bedrijvige Jonge Olifant'. Deze business course geeft je de gelegenheid om erachter te komen wat de verschillen en de overeenkomsten zijn tussen advocaten en bedrijfsjuristen en hoe ze in de praktijk samenwerken.

Ervaring van Merije Phaff
Merije Phaff: "Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan de Bedrijvige Jonge Olifant. Ik had er eigenlijk nog nooit echt over nagedacht waarom ik niet als bedrijfsjurist zou willen werken, de Bedrijvige Jonge Olifant leek me een leuke manier om binnen een dag een goed beeld te krijgen van de verschillen tussen advocatuur en bedrijfsleven."

Merije: "Het ochtendprogramma heb ik bij Unilever in Rotterdam gevolgd. Elke groep bereidde tijdens de ochtendsessie een onderhandelingscasus voor. 's Middags kwam iedereen bij elkaar op het kantoor van de Brauw in Den Haag. Toen we aankwamen kregen we een 'eigen' advocaat toegewezen om onze onderhandelingstactiek door te spreken. Aan het eind van de middag werden alle ervaringen van de deelnemers op een rijtje gezet, waaruit duidelijk naar voren kwam wat de verschillen tussen advocatuur en bedrijfsleven zijn. Op de borrel heb ik ervaringen uitgewisseld met de andere deelnemers en was er ruime gelegenheid om vragen aan advocaten van De Brauw te stellen. Na een leuke intensieve dag heb ik besloten dat ik graag de advocatuur in wil en inmiddels loop ik stage bij De Brauw in Den Haag."

Het ochtendprogramma kun je dit jaar volgen bij de Brauw zelf of bij vijf van haar cliënten (Akzo Nobel, ING, Philips, Shell of Unilever).

Inschrijven
De inschrijving voor de Bedrijvige Jonge Olifant loopt nog tot en met 15 december. Je kunt je inschrijven via de website www.debrauw.com/careers. Vergeet daarbij niet aan te geven waar je het ochtendprogramma wilt volgen!

Het ochtend- en middagprogramma bij De Brauw zal dit jaar plaatsvinden in Amsterdam.

    | Mail de redactie | Print