Drie recruitmentprijzen voor Pels Rijcken

Beste recruitmentsite, beste opleidings- en beste stageprogramma: Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn ontving afgelopen vrijdag drie van de zes NJC Awards tijdens NJC Talents, voorheen het Nationaal Juristencongres. De andere prijzen waren voor NautaDutilh (inhouse activiteiten), Allen & Overy (beste wervingsadvertentie) en Stibbe (meest populaire kantoor).

De jury bestond uit Robert Stiphout (voormalig hoofdredacteur van het Advocatenblad) Ruben Alderse Baas (lid van de Algemene Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten), Erik Sigtermans (marketingadviseur ABN Amro) en Onno Gout (Nowsy jongerencommunicatie). Volgens de jury laat Pels Rijcken zien dat het ‘van de gebaande paden durft te stappen en daarin duidelijke keuzes maakt die passen bij de eigen praktijk’.

Manager HRM Wouter Noordhoek Hegt van Pels Rijcken laat in een reactie weten blij te zijn met de erkenning voor het werk dat zijn team heeft verzet. ‘Naast de nieuwe website die wij recent lanceerden, hebben wij ook een nieuw intern opleidingsprogramma neergezet. Het is erg goed om te zien dat dit zowel door de vakjury als het publiek wordt gewaardeerd.’

    | Mail de redactie | Print