‘Een LLM in Amerika daagt je uit verder te gaan dan de boeken’

Studeer je rechten of heb je een rechtenstudie gedaan en overweeg je een Master of Laws te gaan behalen aan een Amerikaanse Law School? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 7 november, georganiseerd door het Fulbright Center in samenwerking met #EducationUSA.

Eva: “Een LLM in Amerika daagt je uit verder te gaan dan de boeken; verdragen onderhandelen, slachtoffers interviewen en pleiten voor een internationaal hof. Het hoort er allemaal bij.”

Tijdens deze informatieavond zullen vertegenwoordigers van 25 top law schools aanwezig zijn om jouw vragen te beantwoorden. Dit is de uitgelezen kans om meer te weten te komen over de mogelijkheden en financiering van je LLM (Master) programma.

Studeren in de VS biedt unieke kansen en mogelijkheden voor je carrière. Annette studeerde vorig jaar aan NYU en zoals ze verteld, heeft haar tijd in Amerika haar een internationaal netwerk opgeleverd: "Een LLM in de VS biedt je een internationaal netwerk waar je de rest van je leven en carrière profijt van zult hebben.”

Naast deze mogelijkheid tot het ontwikkelen van een internationaal netwerk is een studie in de VS op academisch gebied ook een aanvulling op je cv en persoonlijke ontwikkeling. Tess studeerde aan UC Berkeley en vertelt over haar intellectuele uitdagingen. "Het is moeilijk om een heel jaar vol fantastische ervaringen in een paar woorden te vangen! Het LLM-programma van UC Berkeley bood mij de intellectuele uitdaging en internationale omgeving waar ik naar op zoek was. Naast het opdoen van kennis van het Amerikaanse recht, vond ik vooral het leren van skills erg waardevol. Vakken als oral advocacy, negotiations, en legal research and writing, hebben op zeer positieve wijze bijgedragen aan mijn ontwikkeling.”

De gratis informatieavond zal plaatsvinden in het kantoor van NautaDutilh op de Zuidas, makkelijk te bereiken via station Amsterdam-Zuid. Inschrijven is verplicht en kan via deze link

Iedereen is van harte welkom!

    | Mail de redactie | Print