Houthoff breidt uit met ‘representative’ in Japan

Cecile Bonnier is door Houthoff aangesteld als representative in Tokio. Dat laat het kantoor weten in een persbericht. Bonnier, die woont en werkt in Tokio, gaat het kantoor vertegenwoordigen op de Japanse markt. Vorig jaar heeft Houthoff al representatives aangesteld in Singapore en Houston (VS).

Bonnier is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van relaties met Japanse bedrijven die zakendoen, of willen doen in Nederland. Daarnaast staat ze in nauw contact met de bevriende kantoren van Houthoff in Japan.

Michiel Pannekoek, Chief International Officer van Houthoff, in het persbericht: "Ons model van representatives is succesvol gebleken waardoor onze internationale ambitie alleen maar groter is geworden. Internationalisering vraagt meer dan op afstand kunnen werken alleen, persoonlijke relaties zijn van onschatbare waarde in ons werk; cliënten geven aan de fysieke aanwezigheid erg goed te waarderen.”

Bij verschillende praktijken bij Houthoff is ‘een toename waar te nemen van Japanse bedrijven die activiteiten in Nederland willen ontplooien of dat recent hebben gedaan. Nederland heeft een aantrekkelijk vestigingsklimaat en historisch gezien zijn de banden tussen beide landen sterk’.

Pannekoek: "De keuze voor Tokio was voor ons logisch. Japan is nog altijd een economische grootmacht en met het recente handelsverdrag tussen Japan en de EU (JEFTA) en de gevolgen van Brexit voorziet Houthoff grote kansen voor Japanse aanwezigheid in Nederland."

    | Mail de redactie | Print