Dirkzwager

Dirkzwager

Dirkzwager

Werken bij Dirkzwager
Ruim baan voor talent en ambitie
Werkgebieden
Opleiding en Stage
Altijd op zoek naar talent

Voor cliënten kan een gewone juridische procedure buitengewoon ingrijpend zijn.

Dirkzwager begrijpt dat.

Werken bij Dirkzwager
Werken bij Dirkzwager advocaten & notarissen is werken bij één van de toonaangevende kantoren in Oost-Nederland, met circa 250 medewerkers (van wie 100 juristen) en vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Het niveau van dienstverlening is hoog en past bij die toonaangevende positie. Dat geldt voor de adviezen, de service en de efficiëntie van handelen. Dirkzwager werkt op hoog juridisch niveau voor grote en middelgrote bedrijven, overheden, instellingen en particulieren, met een fijngevoelige antenne voor de persoonlijke aspecten van een zaak; voor de mens achter de cliënt. Jouw professionaliteit, ambitie, sociale intelligentie én gevoel voor kwaliteit vinden bij Dirkzwager dan ook een vruchtbare voedingsbodem.

Ruim baan voor talent en ambitie
Cliënten en medewerkers voelen zich aangesproken door professionaliteit, betrokkenheid en nuchtere aanpak van Dirkzwager. Bij een middelgroot kantoor als Dirkzwager werk je in compacte teams van specialisten. In deze plezierige werkomgeving is alle ruimte voor je talent en ambitie, maar vooral ook voor goede persoonlijke contacten met cliënten en collega's. Werk en privé zijn bij Dirkzwager in gezonde balans. De beloning is concurrerend ten opzichte van andere kantoren. Dirkzwager maakt tevens deel uit van TELFA, Trans European Law Firms Alliance, waardoor zij ook internationaal actief zijn.

Werkgebieden
De werkgebieden van Dirkzwager zijn verdeeld in secties, die alle beschikbare kennis en ervaring voor de belangen van de cliënt mobiliseren:

kantoor Dirkzwager in ArnhemAdvocatuur:

 • Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering
 • Arbeidsrecht
 • Personen- en Familierecht
 • Gezondheidsrecht
 • Intellectuele Eigendom en IT recht
 • Ondernemingsrecht
 • Overheid, Vastgoed en Milieu

kantoor Dirkzwager in NijmegenNotariaat:

 • Commercieel Vastgoed
 • Familierecht
 • Particulier onroerend goed
 • Rechtspersonen/ondernemingsrecht

Uiteraard is met deze indeling niet alles gezegd. Immers, iedere sectie kent weer een rijke schakering aan deelgebieden. De strategische kracht van Dirkzwager is de voortdurende uitwisseling van kennis en opvattingen tussen de verschillende disciplines.

Opleiding en stage
Als advocaat of kandidaat-notaris krijg je bij Dirkzwager een uitstekende opleiding met tegelijkertijd een boeiende en leerzame praktijk in sectieverband. Heb je je rechtenstudie nog niet afgerond, maar wil je al wel praktijkervaring opdoen? Dirkzwager biedt je de kans om op een ongedwongen manier kennis te maken met de advocatuur of het notariaat. Tijdens een studentstage van (gemiddeld) zes weken kom je erachter wat werken in de praktijk inhoudt en leer je bovendien de cultuur binnen Dirkzwager kennen.

Altijd op zoek naar talent
Dirkzwager is altijd op zoek naar betrokken advocaten en kandidaat-notarissen met goede studieresultaten, professionaliteit en een nuchter aanpak. Indien je geïnteresseerd bent in een baan bij Dirkzwager, stuur hen dan een sollicitatiebrief met motivatie, voorzien van curriculum vitae, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen en/of referenties.

Dirkzwager advocaten & notarissen
t.a.v. mevrouw P.F. (Petra) Kiphardt, manager P&O
Postbus 3045
6802 DA ARNHEM

T: (026) 353 83 33
E: sollicitatie@dirkzwager.nl
I: www.dirkzwager.nl

    | Mail de redactie | Print