DLA Piper

DLA Piper

 

Bigger career

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd.
Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 8.000 collega’s in meer dan 30 landen. Daardoor ben je in no time uit je comfortzone en krijg je meer kansen om je te ontwikkelen. Persoonlijk, maar ook op het gebied van best practices, processen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij DLA Piper krijg je vroeg in je carrière big opportunities, maar als big talent wordt er ook veel van je gevraagd.

Bigger scope

Door de samenwerking met onze collega’s wereldwijd heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken en leer je om te adviseren vanuit een brede scope. Uiteraard kun je eenvoudig beschikken over alle kennis en ervaring die er bij alle DLA Piper kantoren aanwezig is.

Bigger progress

De DLA Piper Career Academy biedt je de kans om de beste opleidingsprogramma's te volgen en/of internationale ervaring op te doen. Van junior tot partner: je wordt begeleid met een continu opleidingstraject. Zo kom je er snel achter wat jouw sterke en minder sterke punten zijn en blijf je nieuwe skills ontwikkelen.

Bigger impact

DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat georganiseerd is in 8 praktijkgroepen: Ondernemingsrecht, Finance & Projects, Arbeidsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht & Technologie, Herstructureringen, Litigation & Regulatory, Belastingrecht en Onroerend Goed. Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken.

Bigger world

Met 207.155 uur aan pro bono-werkzaamheden in 2013 zijn we een van de grootste pro bono leveranciers ter wereld. En daar zijn we trots op. DLA Piper Amsterdam steunt onder andere Women Win, Dance4Life, Net4Kids en TrustLaw. Maar je krijgt bij ons ook de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen.

Bigger responsibility

Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft je ook de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

Bigger talent

Studeer je rechten en heb je een groot talent? Schrijf je dan in voor de 'Bigger Pitch' , dé Talentclass van DLA Piper die in het najaar weer van start gaat. Op bigopportunities.nl vind je meer informatie over de 'Bigger Pitch' maar je kunt je daar ook aanmelden voor een stage of één van onze inhousedagen.

Contactpersoon: Recruiter DLA Piper Maya Visser
E-mail: maya.visser@dlapiper.com; Telefoon: +31-20-5419820

www.bigopportunities.nl

    | Mail de redactie | Print