Hogan Lovells

Hogan Lovells is ontstaan uit een fusie van Lovells en Hogan & Hartson, twee vooraanstaande internationale advocatenkantoren. Hogan Lovells behoort tot de grootste internationale advocatenkantoren ter wereld en heeft circa 40 kantoren in Europa, Amerika en Azië. Wereldwijd werken ongeveer 3000 juristen bij Hogan Lovells, waarvan circa 50 advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten aan de Keizersgracht in Amsterdam. In Amsterdam zijn de specialisaties ondergebracht in de business units: Intellectual Property, Media & Technology, Corporate M&A, Banking & Finance, Government Regulatory, Tax, Employment, Litigation en Real Estate.

Nieuws over Hogan Lovells

De stap van Schoonderbeek cs naar Hogan Lovells

Het schilderij moet nog aan de wand en het is soms even zoeken naar de juiste deur in het nieuwe pand aan de Keizersgracht, maar het enthousiasme straalt van haar gezicht. Sinds vrijdag zit partner Carla Schoonderbeek en haar team life science-advocaten op de eerste verdieping van het Hogan Lovells-kantoor in hartje Amsterdam. Advocatie sprak met haar over de voor Nederlandse begrippen opmerkelijke overstap en reconstrueerde alle stappen die in aanloop daarnaar zijn genomen. "Bij NautaDutilh sloeg het in als een bom, bij mijzelf helemaal niet."

Loyens & Loeff en Houthoff Buruma het populairst onder starters

Loyens & Loeff en Houthoff Buruma zijn de populairste advocatenkantoren onder starters op de arbeidsmarkt. Dat blijkt het uit jaarlijkse Arbeids- en imago-onderzoek van Memory Magazine. NautaDutilh en De Brauw Blackstone Westbroek volgen gezamenlijk op plaats twee. Een andere conclusie uit het onderzoek: de advocatuur staat in de lijst van de meest geambieerde juridische beroepen nog altijd op plaats 1, maar de populariteit van het vak neemt de laatste jaren behoorlijk af. Vadertje Staat wint in deze onzekere tijden sterk aan aantrekkingskracht.

    | Mail de redactie | Print