Holla Advocaten

Met meer dan 135 jaar juridische dienstverlening begint ons verhaal in 1879 te ’s-Hertogenbosch waar mr. H.J. van Leeuwen met een aantal vennoten een advocatenpraktijk start. Door samenwerking en fusie wordt groei en synergie gevonden, en vestigt Holla zich op meerdere locaties. Met de tijd vormen de verschillende locaties één kantoor en kiezen we er in 2009 voor om Holla Advocaten te worden. Holla Advocaten, Hoogstpersoonlijk.

Verwachtingen overtreffen. Dat is elke dag ons streven. Met een persoonlijke aanpak realiseren we het hoogst haalbare voor onze klanten. Onze pay-off ‘Hoogstpersoonlijk’ betekent dat wij de business van onze klanten kennen, wij werken vooral samen met onze cliënt want elke cliënt is anders en elke zaak is uniek. Iedereen heeft recht op een persoonlijke oplossing dat is de invulling die wij anno nu aan het vak geven en dat gaat veel verder dan de traditionele adviesrol. Holla is dé juridisch businesspartner voor haar clientèle.

Als je bij ons komt werken deel je in het succes. En om bij Holla te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, helemaal jezelf zijn is zelfs een pré! Kom jij binnen bij Holla? Kijk op www.binnenbijholla.nl.

https://www.binnenbijholla.nl/vacature/student-stage/    

Nieuws over Holla Advocaten

    | Mail de redactie | Print