KienhuisHoving

KienhuisHoving advocaten en notarissen is één van de grootste juridische dienstverleners in het oosten van het land. In totaal werken bij KienhuisHoving ruim 140 medewerkers, waarvan circa 15 notarissen/kandidaat-notarissen en 50 advocaten.

De dienstverlening omvat veelzijdige juridische advisering aan en begeleiding van ondernemingen, instellingen en overheden. De specialismen van KienhuisHoving omvatten aanbestedingsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, banking & finance, bestuursrecht, bouwrecht, contracten-, proces- en aansprakelijkheidsrecht, gezondheidsrecht, huurrecht, herstructurering & insolventierecht, mededingingsrecht, milieurecht, omgevingsrecht, ondernemingsrecht, onderwijsrecht, onroerendgoedrecht, pensioenrecht, personen- en familierecht, sportrecht, IE- en ICT recht, transport & logistiek, vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

Nieuws over KienhuisHoving

JPR Advocaten: een kantoor in transitie

In het kader van de Stand van de Advocatuur 2011 (verschijnt in maart 2011) besteden we dit jaar aan de hand van een serie interviews met bestuursvoorzitters aandacht aan grote regionale advocatenkantoren. Vandaag deel I: JPR Advocaten, een kantoor in transitie. De nieuwe focus van JPR sedert januari 2008, moet leiden tot het "het beste advocatenkantoor van Oost-Nederland, waar het voor de advocaten prettig werken is. JPR moet plezier uitstralen." Bestuursvoorzitter Bart Holthuis: " We willen een recht-toe-recht-aan kantoor zijn, niet ingewikkeld, niet te duur, een advocatenkantoor waar basaal, kwalitatief goede advocatuur wordt bedreven."

    | Mail de redactie | Print