Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 80 juridische professionals in advocatuur en notariaat. Wij zijn een ambitieus full-service kantoor en richten ons op grote en middelgrote ondernemingen. Daarnaast zijn wij sterk vertegenwoordigd in de financiële, onderwijs-, overheids-, retail- en zorgsector. Vermogende particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van familie- & erfrecht. Ons kantoor is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van 148 advocatenkantoren in 82 landen. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht.

Wij maken hoogwaardige dienstverlening toegankelijk door vanDienst: een uniek serviceconcept met onder meer permanente nascholing, modelcontracten, een kosteloze helpdesk en prijszekerheid vooraf. Onze dienstverlening is pro-actief en gericht op praktische oplossingen. Op 1 november 2016 hebben wij met mobiele Legal Tech, als eerste advocatenkantoor ooit, de prestigieuze Computable Award mogen ontvangen! Deze hoogste erkenning in de ICT branche werd uitgereikt tijdens een awardsshow in de Jaarbeurs in Utrecht. Met de kosteloze VBK Transitie App kan elke HR professional of arbeidsrechtjurist in een beveiligde omgeving direct een ontslagvergoeding (Wet Werk en Zekerheid) berekenen. Desgewenst kan de uitgewerkte berekening beveiligd per e-mail worden toegestuurd. De app is in 2015 gelanceerd en heeft al meer dan 2.750 gebruikers.

Van Benthem & Keulen bekleedt positie 21 in de Top 50 kantoren van Nederland en positie 6 van de snelst groeiende kantoren in Nederland (2012 – 2016). (bron: Advocatie.nl)

Nieuws over Van Benthem & Keulen

Zes Utrechtse advocatenkantoren promoten de Domstad met ‘Jy in Utrecht’-video

Zes Utrechtse advocatenkantoren hebben de handen ineengeslagen om werken in de Utrechtse advocatuur te promoten onder aanstaande advocaten. Op het in de Domstad gehouden Jonge Balie Congres van vorige week presenteerden de kantoren de snel gemonteerde promotiefilm ‘Jy in Utrecht’, met als doel de aantrekkelijkheid van Utrecht als fijne stad om in te wonen en werken te laten zien. 

    | Mail de redactie | Print