Wie weet waar het Bundesgerichtshof staat?

In welke stad staat het Bundesgerichtshof? Welk misdrijf is in 2018 in Nederland het meest geregistreerd? En hoe heette het nummer waarmee Waylon in 2018 meedeed aan het Eurovisiesongfestival? Als je niet eens hoeft na te denken over de antwoorden op deze vragen, schrijf je dan snel in voor de Legal Pubquiz van Rechtsorde en Advocatie: er is nog plek voor fanatieke teams!

De Nieuwe Poort aan de Zuidas in Amsterdam vormt op donderdag 7 november 2019 het decor voor de Legal Pubquiz van Rechtsorde en Advocatie, waar teams van advocaten en (bedrijfs)juristen het tegen elkaar zullen opnemen! Deelname is geheel gratis en inclusief een aangeklede borrel. Voor de winnaars zijn er toepasselijke prijzen.

Aanmelden kan met een team van drie tot vijf deelnemers. Die kunnen werkzaam zijn bij verschillende kantoren of organisaties. Willen jullie verzekerd zijn van deelname, schrijf je team dan zo spoedig mogelijk in via dit inschrijfformulier! Zeker als je ook uit je hoofd de juridische term weet voor de situatie dat de eigenaar van een roerende zaak, waarvan een ander houder is, deze zaak aan een derde in eigendom overdraagt waarbij de houder dezelfde persoon blijft.* 

Wanneer: Donderdag 7 november 2019 van 19.00 tot 21.30 uur
Waar: De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, Amsterdam
Voor wie: Advocaten en (bedrijfs)juristen

* Traditio longa manu

    | Mail de redactie | Print