NautaDutilh opent inschrijving John J. Allen Scholarship 2017

NautaDutilh heeft de inschrijving geopend voor de John J. Allen Scholarship 2017. Het wordt de tweede keer dat het kantoor deze studiebeurs, vernoemd naar de in 2014 bij de MH17-ramp omgekomen NautdaDutilh-advocaat John Allen, zal uitreiken.

Met de beurs biedt NautaDutilh aan één uitverkorene financiële ondersteuning bij het volgen van een LL.M.-programma buiten Nederland of een PhD-programma binnen of buiten Nederland op het gebied van intellectuele eigendomsrecht. ‘Geïnspireerd door John’s talent willen wij graag veelbelovende jonge mensen ondersteunen om zich tot de allerbeste professionals op het gebied van intellectuele eigendomsrecht te kunnen ontwikkelen,’ aldus het kantoor op de eigen website.

Voor de selectieprocedure zoekt NautaDutilh naar recent afgestudeerden met een LL.M.-titel en een bijzondere affiniteit met Intellectuele Eigendom, wat het specialisme van Allen was. De selectieprocedure loopt tot en met 12 maart 2017: geïnteresseerden kunnen tot die tijd een motivatiebrief sturen naar secretariatrecruitment@nautadutilh.com.  

Op 30 en 31 maart worden er interviews gehouden, waarna op 4 april de kandidaten worden geïnformeerd over de uitslag. Op 17 juli 2017 vindt de officiële uitreiking van de John J. Allen beurs plaats. Meer informatie over deelname is hier te vinden.

 

    | Mail de redactie | Print