Nieuwe Uitdaging bij... Jones Day, Poelmann van den Broek en Ten Holter Noordam

Rick van 't Hullenaar (foto) treedt op 1 november 2019 als partner toe tot Jones Day. Hij zal werkzaam zijn in de Investigations & White Collar Defense-praktijk, waar hij multinationals bijstaat in het voorkomen, beperken en afwikkelen van issues op het terrein van regelgeving en reputatie. Van 't Hullenaar was hiervoor bijna zes jaar partner bij De Brauw Blackstone Westbroek.

Babette WaltmanBabette Waltman heeft zich per 1 september 2019 aangesloten bij Biesheuvel Jansen advocaten. Zij is actief in de fusie en overnamepraktijk en adviseert onder andere bij private equity en joint venture structuren. Voor haar overstap was Waltman werkzaam bij Rutgers & Posch en Linklaters.

Laurens Sjoerts Op 1 september 2019 is Laurens Sjoerts begonnen bij Poelmann van den Broek advocaten in Nijmegen, waar hij de sectie Ondernemen verder zal versterken. Hiervoor was Laurens 7,5 jaar werkzaam als advocaat faillissementsrecht en ondernemingsrecht bij De Vos & Partners Advocaten in Amsterdam.

Muriel Hartjes-GovaertMet ingang van 1 september 2019 heeft Muriël Hartjes-Govaert de overstap gemaakt naar Ten Holter Noordam advocaten. Ze is in 2010 gestart als advocaat in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Bij Ten Holter Noordam maakt zij deel uit van de sectie arbeidsrecht. Eerder was Hartjes-Govaert werkzaam bij HVG Law.

Rufus AbelnRufus Abeln heeft zich per 16 september aangesloten bij Ysquare Dispute Resolution. Abeln is gespecialiseerd in complexe litigation en arbitrages. Voorheen was hij werkzaam bij De Brauw Blackstone Westbroek, op de kantoren in Amsterdam en Singapore.

Nienke BijlholtNotariskantoor Zuidbroek heeft zijn team uitgebreid met de komst van Nienke Bijlholt. Bijlholt, afkomstig van VBC Notarissen, is per 16 juli in dienst getreden als kandidaat-notaris. Met haar komst wordt de ondernemingsrechtpraktijk van Zuidbroek uitgebreid met kennis van de (semi-)publieke sector.

Jip MennemaPer 15 september is Jip Mennema in dienst getreden bij Bergh Stoop & Sanders. Hier is hij werkzaam in de ondernemingsrechtpraktijk. Voor zijn overstap was Mennema advocaat-medewerker bij Stibbe. Daar was hij verbonden aan achtereenvolgens de praktijkgroepen EU, Competition and Regulation en Employment and Benefits.

Hanneke KlinckhamersVan Bladel Advocaten heeft zijn kantoor versterkt met Hanneke Klinckhamers. Klinckhamers maakte in september de overstap van L&A Advocaten naar het niche arbeidsrechtkantoor, waar zij aan de slag gaat als advocaat-partner arbeidsrecht.

    | Mail de redactie | Print