Nieuwe Uitdaging bij... Norton Rose Fulbright, Baker & McKenzie en Stek

NIeuwe gezichten bij Norton Rose Fulbright en Baker & McKenzie, maar ook een nieuw nichekantoor met hierin enkele lieden afkomstig van Houthoff Buruma en NautaDutilh. De nieuwe uitdagingen van deze week...:

Suzanne Kampijon is in januari 2014 in dienst getreden als senior associate bij Norton Rose Fulbright. Als specialist in het arbeids- en pensioenrecht zal zij het arbeidsrechtteam van Norton Rose Fulbright versterken. Voor haar overstap was zij tien jaar werkzaam bij Allen & Overy. Kampijon adviseert nationale en internationale bedrijven; haar praktijk richt zich onder meer op individuele en collectieve arbeidszaken, (internationale) herstructureringen en reorganisaties, collectieve arbeidsconflicten/stakingen en werkgeversaansprakelijkheid.

Herman WamelinkFinancieringsadvocaat Herman Wamelink stapt per 1 maart 2014 over naar Stek Advocaten. Hij treedt op voor banken en kredietnemers en heeft ruime ervaring in cross-border transacties. Wamelink was voorheen partner bij Norton Rose Fulbright en werkte eerder bij Allen & Overy en ABN AMRO. Bij Stek stort hij zich op de aandachtsgebieden acquisitiefinancieringen en algemene bedrijfsfinancieringen, zekerheden en insolventie.

Max van VerschuerMax van Verschuer heeft per 15 januari 2014 de overstap gemaakt van Freshfields Bruckhaus Deringer naar Baker & McKenzie, waar hij senior associate wordt. Van Verschuer is er werkzaam in de praktijkgroep Corporate en ben gespecialiseerd in (grensoverschrijdende) M&A, private equity en joint ventures. Ik heb een speciale focus op en affiniteit met Telecom, Media en Technologie transacties.

Mirthe RutgersPer februari is Mirthe Rutgers als advocaat werkzaam bij Codex Mulder Advocaten in Amsterdam. Haar overstap volgt op de afronding van haar advocaat-stage bij Van Doorne, waar zij werkte in de praktijkgroepen Proces- en Verzekeringsrecht en Ondernemingsrecht. Bij Codex Mulder gaat Rutgers zich toeleggen op het gebied van internationaal handelsrecht, vervoerrecht, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht.

Hans KoolenGijs Heutink Advocaten in Amsterdam, een nichekantoor gericht op vastgoed en overheid, is sinds 1 januari versterkt met Hans Koolen. Hij studeerde aan de VU in Amsterdam met als afstudeerrichting Staats- en Bestuursrecht. Tijdens zijn studie was Koolen onder meer werkzaam bij NautaDutilh en bij de gemeente Hoorn op de afdeling Juridische Zaken.

Nieuw kantoor
Per 1 februari heeft in Rotterdam V&A Advocaten de deuren geopend. Het kantoor bestaat uit vijf ervaren advocaten, te weten Maurice Esseling (afkomstig van Houthoff Buruma), Arthur van Hoey Smith (NautaDutilh), Lisette de Haan en Chris Banis (Stadermann Luiten) en Olaf Zwijnenberg (Van Traa Advocaten). Hun (niche)kantoor voert naar eigen zeggen een (klassieke) verzekerings- en aansprakelijkheidspraktijk en mag verzekeraars, verzekeringsmakelaars en assurantietussenpersonen tot haar cliƫnten rekenen. V&A Advocaten is gevestigd aan het Rotterdamse Hofplein.

    | Mail de redactie | Print