Personen

13 nov 2019

De Brauw Blackstone Westbroek versterkt de internationale mededingingspraktijk met de benoeming van Helen Gornall (foto) als partner. Maikel van Wissen is recent teruggekeerd bij het kantoor en is aangesteld als resident partner in Brussel.

06 nov 2019

Frenk Huisman (foto) heeft per 1 november de overstap gemaakt van Baker McKenzie naar AKD, waar hij partner is geworden binnen de vastgoedpraktijk. Verder verwelkomt Bird & Bird een nieuwe finance partner en heeft Severijn Hulshof er een partner en twee advocaten bij.

30 okt 2019
Diana Gunckel

Nysingh versterkt later dit najaar de gelederen met een advocaat-medewerker en twee kandidaat-notarissen afkomstig van KienhuisHoving. Fender Advocaten heeft een nieuwe partner in de persoon van Edwin de Rooij, en Lilian Birnie heeft zich zich als advocaat aangesloten bij //DVLP advocaten.

23 okt 2019
Nicole Looks

Nicole Looks (foto) start als partner bij Baker McKenzie in Amsterdam. Thomas Stouten is benoemd tot partner bij Houthoff en Jip Mennema is in dienst getreden als advocaat bij Bergh Stoop & Sanders. Dit en meer in de Nieuwe Uitdagingen van deze week.

16 okt 2019

Deze week in Nieuwe Uitdaging bij…: Wolfs Advocaten en Kingfisher Advocaten gaan samen verder onder de naam Wolfs Kingfisher Advocaten, Quist Geuze Meijeren versterkt zich met kandidaat-notaris Thomas van Nie en de Raad van Discipline in het ressort Arnhem-Leeuwarden krijgt een nieuwe voorzitter.

09 okt 2019

Houthoff heeft een nieuwe tax partner met ruime internationale ervaring in huis gehaald: Jeroen van Mourik (foto), afkomstig van EY in Hong Kong. Ook maken bij Baker McKenzie, Viotta Advocaten, Coupry en Van Bladel Advocaten nieuwe partners hun opwachting, in de Nieuwe Uitdagingen van deze week.

02 okt 2019

Pieter van Uchelen (foto) verlaat na ruim twintig jaar Simmons & Simmons - waar hij enkele jaren Nederlands country head was - om per 1 oktober 2019 partner te worden bij het bloeiende Florent. Het corporate partnerteam van dit kantoor groeit met zijn komst naar drie partners. 

25 sep 2019

Rick van 't Hullenaar (foto) treedt op 1 november 2019 als partner toe tot Jones Day. Hij zal werkzaam zijn in de Investigations & White Collar Defense-praktijk, waar hij multinationals bijstaat in het voorkomen, beperken en afwikkelen van issues op het terrein van regelgeving en reputatie. Van 't Hullenaar was hiervoor bijna zes jaar partner bij De Brauw Blackstone Westbroek.

18 sep 2019

Alexander de Swart (foto) verlaat na vier jaar Houthoff om partner te worden bij Wladimiroff. Ook twee M&A-advocaten van Houthoff zijn vertrokken, naar Windt Le Grand Leeuwenburgh in Rotterdam. Verder hebben Van Benthem & Keulen, Wildenberg Advocaten en CLINT | Littler nieuwe gezichten verwelkomd. 

11 sep 2019

Jeroen Gerritsma (foto) heeft De advocaten van Van Riet verlaten voor KienhuisHoving in Enschede, waar hij is toegetreden als partner. Verder maakt Dentons Boekel-managing partner Wendela Raas een verdere stap en meldt een bonte stoet aan kantoren vele nieuwe gezichten - en een enkele oude bekende -, waaronder CORP., L&A Advocaten, Ox & Wolf, Venture Lawyers en Borsboom & Hamm.

Pagina's

Subscribe to Personen