Pieter Janssen (JanssenBroekhuysen) verlaat kantoor en advocatuur

Advocaat Pieter Janssen heeft na ruim dertien jaar het mede door hem opgerichte M&A-kantoor JanssenBroekhuysen Advocaten verlaten. Dit meldt het kantoor in een persbericht. Janssen laat na meer dan twintig jaar de advocatuur achter zich, ten gunste van iets nieuws.

Voordat Janssen met Mariëlle Broekhuysen het kantoor JanssenBroekhuysen oprichtte, was hij ruim zeven jaar werkzaam bij Allen & Overy. Na ruim twintig jaar in de advocatuur gaat hij nu aan de slag bij het kinderopvangbedrijf van zijn vrouw: Helden Opvang.

“Ik heb altijd de ambitie gehad om in plaats van in een adviserende rol ondernemend bezig te zijn vanuit een aansturende managementrol,” zegt hij in een toelichting. “De afgelopen jaren heb ik naast mijn werk als advocaat mijn echtgenote ondersteund bij het opzetten en uitbreiden van haar onderneming in de kinderopvang. Die onderneming groeit hard, we openden recentelijk onze zesde vestiging. Daarmee is voor mij een heel natuurlijk moment gekomen om invulling te geven aan mijn ambitie.”

JanssenBroekhuysen richt zich voornamelijk op midmarket-transacties. Het kantoor gaat verder onder leiding van Jeroen Bleeker, Barbara van Hussen, Lucas Brabers, Oscar Pfeiffer en Mariëlle Broekhuysen. Zij en hun team zullen het kantoor ‘op dezelfde vertrouwde wijze voortzetten’, melden zij. 

 

    | Mail de redactie | Print