Uitreiking Stand en Gouden Zandlopers live te volgen op Twitter

Logo TwitterDe uitreiking van de Stand van de Advocatuur 2010 van vrijdag 26 maart kunt u live volgen via de Twitter van Advocatie.nl. Mocht u niet één van de felbegeerde uitnodigingen hebben ontvangen, dan kunt u ontwikkelingen dus toch op de voet volgen. Zo komt u er als eerste achter of uw kantoor er met een Gouden Zandloper vandoor gaat. En: mocht uw kantoor wel/niet winnen en u bent het er wel/niet mee eens, dan kunt u twitteren naar @advocatie. Spannende, geestige of slimme reacties worden eruit gevist en direct voorgelegd aan de zaal of spreker.

Iedereen, zowel buiten en binnen in de zaal, kan reageren op de ontwikkelingen tijdens de uitreiking van de Stand van de Advocatuur. Dit kan via een reply op een tweet van @advocatie, of via een direct bericht gericht aan @advocatie, eventueel voorzien van de hashtag #svda (zie de FAQ's hieronder). Alle reacties worden gemonitord in de zaal.

In de middag wordt er ook een paneldiscussie gevoerd onder leiding van BNR-verslaggever Paul van Liempt. U kunt nu alvast beginnen met twitteren door wat interessante discussiepunten aan te dragen. De discussie gaat over advocatenkantoren in crisistijd.

Voor Twittibeten de volgende vier FAQ's:

Waar vind ik de twitter van Advocatie?
http://twitter.com/advocatie

Hoe stuur ik een tweet naar advocatie?
Reply, of tik @advocatie in het berichtvenster op twitter, gevolgd door uw bericht en klik op de knop Tweet

Hoe gebruik ik de hashtag #svda?
Tik losstaand #svda in het bericht dat u wil twitteren, maakt niet uit waar. Een hashtag is een soort label, waardoor alle tweets over De Stand van de Advocatuur snel en eenvoudig te vinden zijn

Waar kan ik een twitter account aanmaken?
http://www.twitter.comSvA 2010

De Stand van de Advocatuur 2010 bevat een schat aan informatie over de Nederlandse advocatuur. De toonaangevende jaarlijkse uitgave van KSU bevat onder meer de jaarlijkse Top 50 van advocatenkantoren, informatie over diversiteit (vrouwen in de top), financiële kerngegevens (NV's), leverage, topkantoren in de arrondissementen, studentenaantallen Rechten en salarisgegevens. Ook is een reeks interviews opgenomen, met onder meer bestuursvoorzitters van een aantal grote advocatenkantoren. U kunt De Stand van de Advocatuur 2010 hier bestellen.

Het bijwonen van de presentatie van De Stand van de Advocatuur 2010 - op 26 maart aanstaande in het WTC in Amsterdam - is op uitnodiging.

Van Lanschot

    | Mail de redactie | Print