Vier advocaten genomineerd voor Patroon van het Jaar 2018

De jury van de jaarlijkse Patroon van het Jaar-verkiezing heeft dit jaar vier patroons met buitengewone kwaliteiten genomineerd. Zij zijn jeugdrechtadvocaat Cindy Koole (foto, Olie & de Jonge in Goes), Pjotr Heemskerk (Loyens & Loeff), Etiënne Courbois (Allen & Overy) en Marjon Lok (DVDW Advocaten).

De jury gaat op 10 oktober inhoudelijk in gesprek met de vier genomineerden, waarna algemeen deken Bart van Tongeren op donderdag 1 november de winnaar bekend zal maken tijdens het Jonge Balie Congres in Breda.

Ter gelegenheid van de tiende editie van de verkiezing konden dit jaar ook senior medewerkers worden genomineerd, die zich naast de patroon ook intensief bezighouden met de begeleiding van een stagiaire. De verkiezing wordt georganiseerd door Le Tableau en Dialogue, in samenwerking met de Stichting Jonge Balie Nederland.

De Patroon van het Jaar is een initiatief van Edgar du Perron, in zijn functie als decaan en professor van de Universiteit van Amsterdam (thans Raadsheer in de Hoge Raad) en Christ’l Dullaert van Le Tableau BV (bureau voor interim advocaten en notarissen).

 

    | Mail de redactie | Print