Zes Utrechtse advocatenkantoren promoten de Domstad met ‘Jy in Utrecht’-video

Zes Utrechtse advocatenkantoren hebben de handen ineengeslagen om werken in de Utrechtse advocatuur te promoten onder aanstaande advocaten. Op het in de Domstad gehouden Jonge Balie Congres van vorige week presenteerden de kantoren de snel gemonteerde promotiefilm ‘Jy in Utrecht’, met als doel de aantrekkelijkheid van Utrecht als fijne stad om in te wonen en werken te laten zien. 

De Utrechtse advocatenkantoren De Advocaten van Van Riet, Bosselaar & Strengers, CMS, Wijn & Stael, Van Diepen van der Kroef en Van Benthem & Keulen werkten samen voor Jy in Utrecht. Advocaten van de kantoren figureren ook zelf kort in de film om uit te leggen wat de stad en werken in de Utrechtse advocatuur zoal te bieden hebben. De centrale slogan: ‘Werken in de topadvocatuur en leven op het hoogste niveau!’ 

“Met de film willen de deelnemende kantoren laten zien dat Utrecht hip and happening is,” zegt Murk Vlietstra, marketing manager bij Van Benthem & Keulen. “De Zuidas wordt vaak gezien als het mekka voor advocaten, maar ook in Utrecht en omgeving werken advocatenkantoren met evenveel ambitie voor grote, internationale cliënten aan belangrijke zaken.”

 Een dag uit het hectische leven van een advocate in de Domstad in ‘Jy in Utrecht’:

    | Mail de redactie | Print